Een Fotoshoot voor jou!

Portret op locatie - Jacomijn blauwe jurk in Gouda

Fotografie, portretten bloem portretten, art prints geïnspireerd door de seizoenen.

Het zijn dé inspiratie bronnen voor mijn werk als fotografe. Bij voorkeur maak ik portretten met natuurlijk licht in een vertrouwde omgeving, samen met een team voor de visagie en de styling.  Zodat iedere vrouw, op een spontane manier en op haar mooist geportretteerd kan worden. De leeftijd speelt hierbij geen rol.  Je hoeft geen model te zijn om een mooi portret te laten maken. 

We kunnen samen kiezen wat het beste bij jou past en in welke stijl je portret gemaakt wordt. Of het nu een zakelijk portret is of  een serie met sfeer foto’s en een beeldbank in een ongedwongen  landelijke omgeving als dat beter bij je past.

Heb je een lievelingsbloem? dan kunnen deze in jouw portret verwerkt worden, in bijvoorbeeld je haar. Of wil je op een locatie of in de natuur gefotografeerd worden? Ook zijn er mogelijkheden om een bijzonder portret met studio verlichting te maken. Kies je voor een lichte achtergrond, of toch liever een donkere?  

Voor de investering van een blijvende, bijzondere herinnering  krijg je een mooi uitgewerkt portret, geprint op Hahnemühle Fine Art papier, ingelijst in een baklijst, en je krijgt twee digitale bestanden die je kunt gebruiken voor je sociale media.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een portret op locatie.

Voorbeelden van portretten die gemaakt zijn in de studio vind je op deze pagina: