Ineke Vaasen - Beeldmaker en Florale Vormgever

 

Met passie ben ik beeldmaker en ‘florale vormgever”.  In mijn fotoseries zijn bloemen als een rode draad te zien. De natuur, de seizoenen en de kleuren die hierbij horen inspireren mij iedere dag opnieuw. De variatie van portretten en bloemen zijn daarom nauw met elkaar verweven. In de fotografie kan ik deze facetten combineren en kan ik eindeloos creëren. 

Ik hou van creatieve fotografie dat meer is dan alleen een plaatje maken. Het vastleggen van emoties, compositie en met oog voor kleur en een mooie belichting én uiteraard bloemen, sluit fotografie perfect aan bij het maken van portretten. Deze portretten en bloemportretten zijn te koop als Art prints, wenskaarten en zijn beschikbaar voor exposities.

Overige werkzaamheden  

In 2019 vierde ik mijn eerste lustrum als coördinator exposities in het cultureel centrum Het Brinkhuis in Laren met een solo expositie met portretten van sterke vrouwen uit  Laren met de titel  Blossom of Age” 

Verder ben ik een van de vennoten van Pasfoto Laren en werkzaam als vrijwilliger en gastvrouw in het Singer Museum en help ik ieder jaar mee  met het arrangeren van de bloemdecoratoies in de Basiliek  voor de St. Jansprocessie. 

 
Portret Ineke Vaasen
Bloemportret, flatlat in lila, geel